ΠΟΡΤΕΣ

Η εξώπορτα του σπιτιού σας είναι μέρος του περιβάλλοντος διαβίωσής σας και πρέπει να αντικατοπτρίζει τις δικές σας προσωπικές σχεδιαστικές προτιμήσεις. Όταν επιλέγετε ένα σύστημα πόρτας edel είναι η τέλεια επιλογή και βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας!

ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ -
ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Στην edel μπορείτε να σχεδιάσετε τις πόρτες σας σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις. Οι αντιδιαρρηκτικές πόρτες μας, σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μοντέρνων αλλά και κλασικών σχεδίων σε πολλές επιφανειακές υφές και χρώματα. Περισσότερα από 1000 σχέδια και 200 χρώματα  είναι στην διάθεσή σας !

kathetis-kinisis
kathetis-kinisis

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ

Η μεγάλη ποικιλία των εσωτερικών πορτών edel επιτρέπει σε κάθε πελάτη να βρει την αγαπημένη του πόρτας όσον αφορά το σχεδιασμό, καθώς και την τιμή. Οι πόρτες διατίθενται με επιφάνειες φυσικού καπλαμά καθώς και laminate. Η μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων φινιρισμάτων ή των ειδικών μοντέλων συνδυάζονται από το κοινό τους χαρακτηριστικό ανώτερης ποιότητας. Οι φυσικοί καπλαμάδες ξύλου από δρυς , οξιά ή καρυδιά προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στις εσωτερικές σας πόρτες.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

Αποτελούν την ιδανική λύση για την μέγιστη ασφάλεια της οικίας σας, χάρη στην χρήση του μεταλλικού σκελετού και των πολλαπλών κλειδώματων. Στην edel διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επενδύσεων από μασίφ ξύλο , αλουμίνιο, laminate ή βαφής καθώς και αντιδιαρρηκτικών κατηγοριών.

kathetis-kinisis
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση