ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Συστήματα συνθετικών και κουφωμάτων αλουμινίου. Και ολα στην edel....εια !

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Η edel συνεργάζεται και εισάγει για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης Μακεδονίας τα καλύτερα ευρωπαϊκά brands κατασκευαστών συνθετικών προφίλ. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε υψηλής ποιότητας παράθυρα UPVC. Όλα τα συνθετικά κουφώματα pvc της edel παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ,και σε διαστάσεις κατά παραγγελία.Σας προσφέρουμε διαφορετικά μοντέλα σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις κατάλληλα και για αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων αλλά και για νέες κατοικίες , ωστόσο, ένας παράγοντας παραμένει ο ίδιος: Εξαιρετική ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές .

kathetis-kinisis
kathetis-kinisis

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Το ιδανικό παράθυρο για κάθε τύπο σπιτιού.Το δικό σας σπίτι είναι μια έκφραση προσωπικότητας και ως εκ τούτου επίσης ένα ζήτημα στυλ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να σχεδιάσετε το σπίτι σας: μοντέρνο ή κλασικό ή απλό ή παιχνιδιάρικο. Έχουμε το σωστό παράθυρο για κάθε τύπο! Στην edel είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι προσφέροντας κουφώματα αλουμινίου από δυο ελληνικούς καταξιωμένους οίκους διελάσεων την Elvial και την Alumil με παρουσία στην παγκόσμια αγορά  απολαμβάνεται μια αναρίθμητη σειρά πλεονεκτημάτων και τεχνολογιών. 

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

Η edel τοποθετεί στα κουφωματά της υαλοπίνακες ευρωπαϊκής προέλευσης. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υαλώσεων για κάθε ανάγκη.

kathetis-kinisis
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση