ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

Συνθετικά ενεργειακά κουφώματα PVC  

 Το UPVC είναι ένα πραγματικό θαύμα υλικών

Είναι προσιτό, εύκολο στη φροντίδα, ανθεκτικό, ευαίσθητο στην υγρασία και έχει χαμηλή αγωγιμότητα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το υλικό χρησιμοποιείται σε διάφορους τομείς - και επίσης στην κατασκευή συνθετικών παραθύρων UPVC.

 Αφενός, το UPVC όταν θερμαίνεται είναι εξαιρετικά εύκαμπτο και επομένως διευκολύνει ποικίλα σχήματα παραθύρων όπως τριγωνικά συνθετικά κουφώματα PVC ή στρογγυλές και μυτερές καμάρες. Μόλις σκληθυνθεί αυτό το υλικό, είναι ωστόσο πολύ ανθεκτικό. Έτσι, τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες PVC δεν επηρεάζονται καθόλου από τις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας τη συντήρηση μια εύκολη υπόθεση. Επίσης η υγρασία, όπως συμβαίνει π.χ. σε βρεγμένους χώρους, δεν επηρεάζει τα συνθετικά κουφώματα. Η θερμομόνωση είναι εξαιρετική λόγω της χαμηλής αγωγιμότητας. Οι αεροθάμοι και η μόνωση με κουφώματα PVC βελτιώνουν επιπλέον τη θερμομόνωση.

 Συνθετικά ενεργειακά Παράθυρα και πόρτες PVC

Χρησιμοποιούμε UPVC εδώ και πολλές δεκαετίες και παρέχουμε τα καινοτόμα παράθυρά μας με γραπτή εγγύηση . Η edel συνεργάζεται και εισάγει για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης Μακεδονίας  τα καλύτερα  ευρωπαϊκά brands κατασκευαστών συνθετικών προφίλ. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε υψηλής ποιότητας παράθυρα UPVC. Όλα τα συνθετικά κουφώματα pvc της edel παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας ,

και σε διαστάσεις κατά παραγγελία.

 Σας προσφέρουμε διαφορετικά μοντέλα σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις κατάλληλα και για αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων αλλά και για νέες κατοικίες , ωστόσο, ένας παράγοντας παραμένει ο ίδιος: Εξαιρετική ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές . Επιλέγοντας συνθετικά κουφώματα edel ,επιλέγετε   σταθερότητα,  θερμομόνωση, ηχοπροστασία,  προστασία από διάρρηξη και  λειτουργικότητα. Η τοποθέτηση των κουφωμάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα ειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας μας και όχι από εξωτερικά με πληρωμή με το κομμάτι. Η ολική καθετοποιημένη διαδικασία  πώλησης επιμέτρησης και εγκατάστασης κουφωμάτων σε συνδυασμό την εμπειρία 30 ετών αποκλειστικά στον χώρο του εξωτερικού κουφωμάτων μας κάνει την ιδανική επιλογή προμηθευτή κουφωμάτων για την κατοικίας σας στον χώρο της Θεσσαλονίκης  και της ευρύτερης κεντρικής Μακεδονίας.

»Επαγγελματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση

 

Αυτά είναι που σας προσφέρει η edel!

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση