ΔΙΑΦΟΡΑ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

ΚΑΓΚΕΛA -
ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Βελτιώστε την ασφάλεια και το στιλ του σπιτιού σας με την εκτεταμένη γκάμα αυλόπορτων και αυλόγυρων καθώς και την μεγαλη ποικιλία σε ότι αφορά τα κάγκελα, από την edel. Διατίθενται σε μια εντυπωσιακή ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, δεν απαιτούν σχεδόν καμία συντήρηση και δεν θα σκουριάσουν ούτε θα σαπίσουν όπως συμβαίνει σε εφαρμογές με χάλυβα ή ξύλο.

kathetis-kinisis
kathetis-kinisis

ΚΑΓΚΕΛΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα πτυσόμενα κάγκελα ασφαλείας edel με τον ειδικό σχεδιασμό, δίνουν οριστική λύση στην ασφάλεια της οικίας σας. Δοκιμασμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΕ.

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι γκαραζόπορτες edel προσφέρουν πολύ περισσότερο χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ από τις συμβατικές ανοιγόμενες πόρτες. Σας επιτρέπουν να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στον μπροστινό δρόμο ή μπροστά από το γκαράζ, ενώ έχετε ακόμα ελέυθερη πρόσβαση στο γκαράζ σας.

kathetis-kinisis
kathetis-kinisis

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΧΩΡΩΝ

Η edel σας προσφέρει μια ευρεία ποικιλία συστημάτων για το διαχωρισμό του εσωτερικού χώρου, που είναι ιδανικά για γραφεία και αίθουσες συσκέψεων και δεξιώσεων. Ιδιαίτερες minimal λεπτές γραμμές με ελάχιστα εμφανές αλουμίνιο

ΥΑΛΟΦΥΣΟΥΝΕΣ

Ορίστε τον χώρο σας ! 

Δημιουργήστε ένα κλειστό χώρο για την καφετερειά ή την ταβέρνα σας ή ακόμη και για την αυλή ή την βεράντα σας με τις υαλοφυσούνες edel 

kathetis-kinisis
kathetis-kinisis

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ
ΓΥΑΛΙΝΕΣ
ΠΟΡΤΕΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση